سایت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳

سایت ثبت نام آزمون دکتری سازمان سنجش sanjesh.org می باشد که تمامی مراحل ثبت نام در آزمون دکتری دوره‌های روزانه، نوبت دوم، غیر انتفاعی، پیام نور، پردیس خودگردان دانشگاه های سراسری و دانشگاه آزاد از طریق آن انجام می شود. سازمان سنجش مجری آزمون دکتری می باشد و تمامی جزئیات مربوط به مراحل مختلف این آزمون از طریق سایت ثبت‌نام برای متقاضیان ورود به این مقطع تحصیلی منتشر می گردد. در ادامه این مطلب سعی کرده ایم اطلاعات کاملی از سایت ثبت نام آزمون دکتری sanjesh.org در آن ارائه کنیم. برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

 منبع: سایت ثبت نام آزمون دکتری

سایت ثبت نام آزمون دکتری 

با افزایش ظرفیت رشته‌های مختلف در مقطع دکتری دانشگاه های سراسری و آزاد، این مقطع علاقه مندان بسیاری پیدا کرده است. ثبت‌نام آزمون دکترا معمولا هر ساله در نیمه های آذر ماه آغاز می شود و تمامی مراحل نام نویسی آن برای تمامی دانشگاه های سراسری و آزاد از طریق سایت ثبت نام آزمون دکتری ” sanjesh.org ” انجام می گردد. پیشنهاد می کنیم حتما پیش از انحام فرآیند نام نویسی مقاله زیر را مطالعه نمایید

به منظور راهنمایی شما عزیزان در این قسمت از مقاله لینک مستقیم ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳ را قرار داده ایم. در نظر داشته باشید که این لینک در زمان های مقرری در وبسایت سازمان سنجش فعال می گردد و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، غیر فعال می شود.

به محض آغاز ثبت نام و فعال شدن لینک نام نویسی در این بخش قرار داده می شود.

 

زمان ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳

سازمان سنجش هر ساله بازه زمانی را مشخص کرده و در این مدت اقدام به ثبت نام در مقطع دکتری می‌نماید. داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در این مقطع را دارند، بایستی با اطلاع از زمان نام نویسی به سایت ثبت نام آزمون دکتری مراجعه کرده و فرم های ثبت نام را تکمیل نمایند. 

طبق اطلاعیه ها ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳ از ۳۰ مهر ماه شروع شده و تا ۶ آبان نیز ادامه خوهاد داشت. در صورت بروز هرگونه تغییر در زمان ثبت نام این مطلب بروزرسانی خواهد شد. شما می‌توانید برای کسب اطلاع سریع در کانال تلگرامی دانتل کو عضو شوید. 

 

لینک ورود به  سایت ثبت نام آزمون دکتری | sanjesh.org

نحوه نام نویسی در سایت ثبت نام آزمون دکتری sanjesh.org را به صورت گام به گام برای شما آورده ایم. اگر قصد دارید در یکی از دوره های روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد وارد مقطع دکتری شوید، ابتدا بایستی طبق مراحل زیر فرم ثبت نام آزمون دکتری خود را در سامانه سازمان سنجش تکمیل نمایید.

1️⃣ به سایت سازمان سنجش ” sanjesh.org ” مراجعه کرده و گزینه دکتری تخصصی را انتخاب کنید. 

 

2️⃣ ابتدا لازم است که برای اطلاع از جزئیات این آزمون ” دفترچه ثبت نام دکتری ۱۴۰۳ ” را دریافت نمایید و بخش های مختلف آن را مطالعه کنید. برای دانلود دفترچه راهنما ثبت نام بر روی عبارت زیر کلیک کنید.

3️⃣ چنانچه طبق اطلاعات دفترچه راهنما واجد الشرایط بودید، می توانید بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید. 

4️⃣ بر روی گزینه ” ثبت نام آزمون نیمه متمرکز ورودی دوره دکتری (Ph.D) سال 1403 ” کلیک کنید.

5️⃣ بر روی گزینه ” خرید کارت ” کلیک نمایید تا هزینه ثبت نام آزمون دکتری 1403 را با خرید کارت اعتباری بپردازید.

6️⃣ پس از ورود مجدد به لینک ثبت‌نام، سریال 12 رقمی ثبت‌‌نام و عبارت امنیتی را وارد کنید.

7️⃣ اطلاعات شناسنامه ای و تحصیلی خواسته شده را وارد کرده و پس از تایید نهایی “ کد پیگیری 16 رقمی ” و ” شماره پرونده 6 رقمی ” را دریافت کنید.

داوطلبان گرامی برای مطالعه راهنما کامل تصویری و گام به گام نام نویسی در سایت ثبت نام آزمون دکتری 1403 مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

مواردی قابل پیگیری از طریق سایت سازمان سنجش

همانطور که اشاره کردیم مسئولیت برگزاری آزمون دکتری بر عهده سازمان سنجش است و تا قبل از اعلام نتایج اولیه، تمامی اطلاعیه های مربوط به گزینش این مقطع در دانشگاه های سراسری و آزاد و پس از اعلام نتایج اولیه مربوط به دانشگاه های سراسری از طریق این وبسایت اعلام می شود. تمامی جزئیات ثبت‌نام آزمون به شرح موارد زیر از طریق سایت ثبت نام آزمون دکتری sanjesh.org در قالب اطلاعیه ای منتشر می گردد.

✅ زمان ثبت‌نام آزمون 

✅دریافت دفترچه راهنما

✅ویرایش ثبت‌نام آزمون 

✅هزینه ثبت‌نام آزمون 

✅خرید کارت اعتباری

✅تکمیل فرم ثبت‌نام برای متقاضیان دوره های روزانه، نوبت دوم، غیرانتفاعی، پیام نور، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد

 

مشاوره سایت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳

آزمون دکتری دارای گزینش دو مرحله ای در تمامی رشته ها و دانشگاه ها می باشد، به طوری که هر داوطلب بایستی پس از شرکت در این آزمون و کسب نمره قبولی لازم، پس از انتخاب رشته در مصاحبه علمی دانشگاه های انتخابی خود نیز شرکت کند. 

توجه داشته باشید که مراحل ثبت‌نام و اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری دانشگاه های سراسری و آزاد به صورت یکپارچه از سوی سایت ثبت نام آزمون دکتری سنجش اعلام می گردد، اما پس از اعلام نتایج اولیه مسیر دانشگاه های سراسری و آزاد جدا می شود. پس از آن متقاضیان ورود به مقطع دکتری آزاد بایستی به وبسایت سازمان سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی “ azmoon.org ” مراجعه کنند.

چنانچه پیرامون ثبت‌نام دکتری سوال و یا ابهامی برایتان وجود دارد و یا در فرایند نام نویسی با مشکلی مواجه شده‌اید، می‌توانید با مشاوران تحصیلی صحبت کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مشاوران مجموعه دانتل کو با این مرکز تماس بگیرید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه سایت ثبت نام دکتری sanjesh.org می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

  1. ثبت‌نام آزمون دکترا از طریق چه سایتی انجام می شود؟

    سایت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳ سازمان سنجش با آدرس الکترونیکی sanjesh.org می باشد.

  2. آیا دفترچه راهنمای ثبت نام دکتری نیز از طریق وبسایت سازمان سنجش منتشر می گردد؟

    بله، تمامی جزئیات و موارد مربوط به آزمون دکتری از طریق سایت ثبت نام آزمون دکتری یعنی سایت سازمان سنجش منتشر می گردد.

  3. سامانه ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد نیز وبسایت سازمان سنجش است؟

    بله، برای ورود به مقطع دکتری دانشگاه های سراسری و آزاد یک آزمون یکپارچه برگزار می‌گردد. تمامی متقاضیان باید از طریق سایت سازمان سنجش در این آزمون یکپارچه نام نویسی کنند.

    منبع: سایت ثبت نام آزمون دکتری

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ یکی از سوالات پرتکرار داوطلبان این آزمون می‌باشد. داوطلبان در هنگام ثبت نام در آزمون باید مدارکی را بارگزاری نمایند تا امکان شرکت در جلسه آزمون نظام مهندسی را داشته باشند. نقص در مدارک مورد نیاز منجر به محرومیت داوطلب از شرکت در آزمون خواهد شد. در این مقاله به بررسی کامل مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی 1402 پرداخته شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

 منبع: مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲

فارغ التحصیلان رشته مهندسی که قصد دریافت پروانه فعالیت را دارند، باید در آزمون مهندسی شرکت نمایند. معماران تجربی و کاردان های فنی مهندسی نیز در صورتی که واجد شرایط و مدارک ذکر شده در دفترچه ثبت نام آزمون فنی مهندسی باشند، می‌توانند در این آزمون شرکت نمایند.

آزمون نظام‌مهندسی سه بار در سال برگزار می‌شود و داوطلبان می‌توانند با داشتن شرایط و مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ در هر یک از سه دوره شرکت نمایند. زمان ثبت نام نوبت دوم از ۱۷ مرداد شروع شده و تا ۲۷ مرداد نیز ادامه خواهد داشت.

متقاضایان شرکت در آزمون نظام مهندسی بایستی در هنگام ثبت نام در آزمون، با توجه به آخرین مدرک تحصیلی شان، مدارک لازم برای ثبت نام آزمون و دریافت پروانه اشتغال را در سامانه بارگزاری نمایند.

داوطلبان برای ثبت نام در آزمون باید از مدارک آن اطلاع کامل داشته باشند و با آگاهی کامل فرایند نام نویسی را تکمیل نمایند. به ادامه به طور کامل مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی 1402 را بررسی خواهیم کرد. 

 

مدارک هویتی

✅عکس 4*3 یا 6*4 با فرمت jpg و اندازه حداقل 200*300 و حداکثر 300*400

✅کد ملی و شماره شناسنامه

✅اطلاعات فردی و اطلاعات شناسایی

✅اطلاعات تحصیلی

✅آدرس محل زندگی

✅اطلاعات تماس از مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ 

✅مدارک مربوط به وضعیت خدمت سربازی برای آقایان

نکته: داوطلبان دارای معلولیت و یا کم بینا و کم شنوا باید مدارک خود را به اداره کل راه و شهرسازی استان تحویل دهند. توجه داشته باشید که تشکیل پرونده در بهزیستی نیز برای این افراد الزامی است. 

 

مدرک تحصیلی

داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون نظام مهندسی را دارند باید مدارک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را داشته باشند. مدارک تحصیلی مورد تایید برای ثبت نام آزمون نظام مهندسی مدرک رشته های عمران، معماری، تاسیسات برقی، تاسیسات مکانیکی، نقشه برداری، شهرسازی و ترافیک می‌باشد. 

 

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ |‌ سابقه کار 

داوطلبان برای شرکت در آزمون ورود به حرفه مهندسان باید سوابق کاری داشته باشند. در صورتی که تا پایان زمان تعیین شده سنوات کاری به حد معین نرسد، اجازه شرکت در آزمون داده نخواهد شد. حداقل سابقه کاری برای دارندگان مدرک کارشناسی 3 سال، مدرک کارشناسی ارشد 2 سال و مدرک دکتری 1 سال می‌باشد. 

سوابق کاردانی برای آزمون ورود به حرفه مهندسیان برای تمامی رشته های به جز رشته محسابات عمران، چنانچه رشته داوطلب با رشته آزمون یکسان باشد، از زمان دریافت مدرک کاردانی تا زمان دریافت مدرک مهندسی، در ازای هر 5 سال 1 تا 2 سال به سابقه کاری افزوده می‌شود. 

داوطلبان باید با مراجعه به اداره کل راه و شهرسازی استان و دریافت استعلام کتبی، از هم رشته بودن مدرک کاردانی و کارشناسی خود مطمئن شوند تا برای بارگزاری مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ با مشکل مواجه نشوند. 

 

سابقه کار برای معماران تجربی

داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون نظام مهندسی به صورت پذیرش بر اساس معماران تجربی را دارند، باید شرایط و مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی 1402 را داشته باشند. میزان سابقه کار برای معماران تجربی به شرح زیر می‌باشد. 

مدرک پروانه حداقل شرط سنی سابقه تجربی
دیپلم فنی پایه یک 36 سال 18 سال
دیپلم فنی پایه دو 30 سال 12 سال
دیپلم فنی پایه سه 25 سال 7 سال
دیگر موارد پایه یک 37 سال 19 سال
دیگر موارد پایه دو 31 سال 13 سال
دیگر موارد پایه سه 26 سال 8 سال

 

رشته های مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی

همانطور که گفته شد تنها آزمون نظام مهندسی شامل چند رشته اصلی معماری، عمران، نقشه برداری، تاسیسات برقی، تاسیسات مکانیکی، شهرسازی و ترافیک می‌باشد. علاوه بر این موارد داوطلبان با مدارک تحصیلی مرتبط نیز می‌توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

داوطلبان با عدم تجانس رشته تحصیلی اجازه شرکت در آزمون را نخواهند داشت. رشته های مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی به شرح زیر هستند.

 

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی | رشته های مجاز عمران

از رشته هایی که مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی رشته عمران هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

عمران مرتبط با مهندسی عمران و عمران آب مرتبط با مهندسی عمران – ساختمان و تأسیسات کشاورزی
عمران و ساختمان ساختمان راه و ساختمان
ساختمان سازی سیویل مرتبط با مهندسی عمران و کاربردی
مرتبط با مهندسی عمران و دبیری فنی مرتبط با مهندسی عمران و ساختمان سازی ساختمان سازی
مرتبط با مهندسی عمران و تکنولوژی عمران مرتبط با مهندسی عمران و راهسازی سازه
مرتبط با مهندسی عمران و عملی مرتبط با مهندسی عمران و خط و ابنیه معادل لیسانس مهندسی عمران و عمران

 

رشته های مجاز معماری

از رشته هایی که مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی رشته معماری هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

معماری معماری ( کاربردی – مهندسی عملی ) علمی و کاربردی معماری
معماری و تزئینات داخلی ( فارغ التحصیلان دانشگاه علم و صنعت ) مرتبط با مهندسی معماری، مرمت و احیای بنا های تاریخی معماری سنتی
دبیر فنی معماری مرتبط با مهندسی معماری

 

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی | رشته های مجاز نقشه برداری

از رشته هایی که مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی رشته نقشه برداری هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

مهندسی نقشه برداری مرتبط با مهندسی نقشه برداری معادل کارشناس مهندسی نقشه برداری

 

رشته های مجاز تاسیسات برقی

از رشته هایی که مجاز به مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ رشته تاسیسات برقی هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

برق خارج از کشور  مهندسی برق و مخابرات دبیری فنی برق قدرت
الکتروتکنیک مهندسی برق و الکترونیک مهندسی برق و کنترل
شبکه های انتقال و توزیع مهندسی برق – کنترل الکترومکانیک برق قبل از سال 60
مرتبط با مهندسی تأسیسات برقی ساختمان برق قدرت معادل کارشناسی مهندسی برق قدرت
مرتبط با مهندسی برق الکترونیک مهندسی تکنولوژی کنترل و ابزار دقیق

 

مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی | رشته های مجاز تاسیسات مکانیکی

از رشته هایی که مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی رشته تاسیسات مکانیکی هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

کارشناسی مهندسی مکانیک (طراحی و جامدات) مکانیک قبل از سال 60 داخل کشور دبیری فنی مکانیک (حرارت و سیالات)
مکانیک خارج از کشور مرتبط با مهندسی تأسیسات مکانیکی ساختمان و شیمی صنایع گاز مرتبط با مهندسی تأسیسات مکانیکی
معادل کارشناسی مهندسی مکانیک (حرارت و سیالات) مرتبط با مهندسی تأسیسات مکانیکی ساختمان و سردخانه الکترومکانیک (مکانیک) قبل از سال 60
مکانیک (حرارت و سیالات)

 

رشته های مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی رشته شهرسازی

از رشته هایی که مجاز به مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ رشته شهرسازی هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

 شهرسازی و طراحی شهری مرتبط با شهرسازی و محوطه سازی و طراحی فضای سبز شهرسازی
مرتبط با شهرسازی و کارشناسی ارشد برنامه ریزی محیط یا محیط زیست مرتبط با شهرسازی شهرسازی و برنامه ریزی شهری
مرتبط با شهرسازی و مهندسی محیط معادل کارشناسی ارشد شهرسازی

 

رشته های مجاز به ثبت نام در آزمون نظام مهندسی رشته ترافیک

از رشته هایی که مجاز به مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی رشته ترافیک هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. 

معادل کارشناسی مهندسی ترافیک معادل کارشناسی مهندسی ترافیک برنامه ریزی حمل و نقل
راه و ترابری

افرادی که متقاضی دریافت پروانه در رشته های معماری در صلاحیت های (نظارت و اجرا)، عمران در صلاحیت های (نظارت، محاسبات یا اجرا) و تاسیسات مکانیکی و همچنین برقی در صلاحیت های (نظارت، طراحی و اجرا) هستند بایستی در آزمون مربوط به صلاحیت آن رشته به صورت جداگانه شرکت نمایند. 

 

مشاوه در زمینه مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی

داوطلبان باید توجه داشته باشند که اعتبار قبولی در آزمون نظام مهندسی 3 سال است. پذیرفته شدگان باید در این بازه زمانی پروانه اشتغال به کار خود را دریافت نمایند. 

چنانچه هرگونه سوال یا ابهامی در زمینه مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۲ برای تان وجود دارد و یا در فرایند ثبت نام با مشکلی مواجه شده‌اید، می‌توانید با مشاوران تحصیلی صحبت کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. متخصصان مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی  دانتل کو در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری‌تان کنند. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی 1402 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

  1. مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی چیست؟

    از مدارک ثبت نام می‌توان به مدارک هویتی و تحصیلی اشاره کرد که در طول مطلب به طور کامل بررسی شده اند. 

  2. آیا باید تمامی مدارک را در سامانه ثبت نام نظام مهندسی بارگزاری کرد؟

    خیر تنها مدرک برای بارگزاری عکس داوطلب است. سایر مدارک باید به صورت اطلاعات در فرم ثبت نام وارد شوند. 

  3. دارندگان کدام مدارک تحصیلی امکان شرکت در آزمون نظام مهندسی را دارند؟

    لیست شته های اصلی و رشته های مرتبط که امکان شرکت در آزمون را دارند در متن مقاله آورده شده است. 

    منبع: مدارک ثبت نام آزمون نظام مهندسی

سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳

سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳ یکی از سهمیه هایی است که داوطلبان می‌توانند از آن استفاده کرده و در رشته های پرستاری، اتاق عمل و هوشبری پذیرفته شوند. استفاده از این سهمیه شرایط ویژه ای دارد که داوطلبان باید تمامی آن ها را داشته باشند. این سهمیه ۵ درصد از ظرفیت تمامی رشته ها را به خود اختصاص داده است. در این مقاله به بررسی کامل سهمیه بهیاری کنکور سراسری 1403 خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه می‌توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

 منبع: سهمیه بهیاران کنکور سراسری

سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳

یکی از محبوب ترین و پرمتقاضی ترین رشته های کنکور سراسری، رشته پرستاری است که در گروه پیراپزشکی قرار دارد. سازمان سنجش سهمیه ای را برای علاقه مندان به رشته پرستاری و همچنین اتاق عمل و هوشبری در نظر گرفته است که با عنوان سهمیه بهیاری شناخته می‌شود. متقاضیان واجد شرایط می توانند از سهمیه بهیاری استفاده کرده و شانس خود را در قبولی رشته مورد علاقه شان افزایش دهند.

داوطلبان باید توجه داشته باشند که سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها به سه رشته پرستاری، اتاق عمل و هوشبری اختصاص دارد و امکان استفاده از آن برای قبولی در سایر رشته ها وجود ندارد. سهمیه بهیاران به 5 درصد ظرفیت رشته محل ها در دانشگاه های سراسری و شهریه پرداز اختصاص دارد.

مشمولان استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری 1403

داوطلبانی که دارای مدرک بهیاری و واجد تمامی شرایط ذکر شده در دفترچه راهنما ثبت نام، مشمول استفاده از سهمیه بهیاری در کنکور سراسری هستند. بر اساس قوانین تصویب شده در سال های گذشته این سهمیه برای مدت پنج سال از سال 1400 اعتبار دارد یعنی داوطلبان رشته های پرستاری می توانند تا سال 1404 از این سهمیه استفاده نمایند. همچنین از سال 1402 تا 1406 داوطلبان رشته های اتاق عمل و هوشبری نیز مشمول استفاده از این سهمیه می شوند.

5 درصد از ظرفیت تمامی دوره های دانشگاهی (سراسری و شهریه پرداز) به سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳ اختصاص داده شده است. توجه داشته باشید که کد رشته های ویژه مناطق محروم، بلایای طبیعی و دارای تعهد خدمت کارشناسی پیوسته پرستاری مشمول استفاده از این سهمیه نمی‌باشند.

شرایط استفاده از سهمیه بهیاری

همانطور که گفته شد داوطلبان مشمول سهمیه بهیاری باید شرایطی را داشته باشند تا بتوانند از سهمیه خود استفاده کنند. شرایط استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳ به شرح زیر می باشد.

✅داشتن سلامت کامل جسمانی و روانی

✅ارائه گواهی اشتغال به خدمت دولتی یا غیردولتی مورد تایید دفاتر دولتی

✅حداقل سه سال سابقه خدمت پس از دریافت مدرک بهیاری در مراکز دولتی یا غیردولتی

✅داشتن دیپلم بهیاری نظام قدیم و یا جدید همراه با مدرک پیش دانشگاهی دریافت شده تا حداکثر شهریور 1403 و همچنین مدرک نظام جدید

✅کسب حداقل 70 درصد نمره آخرین نفر پذیرفته شده در گزینش

داوطلبان علاقه مند به یکی از سه رشته های پرستاری، اتاق عمل و هوشبری بایستی علاوه بر کامل کردن بند 26 فرم ثبت نام کنکور (بند سهمیه ها) بند 31 را نیز که به سهمیه بهیاری اختصاص دارد، کامل نمایند. توجه داشته باشید که استان محل خدمت باید حتما در فرم ثبت نام درج شود

 

نحوه استفاده از سهمیه بهیاری کنکور سراسری ۱۴۰۳

برای استفاده از سهمیه بهیاری، داوطلبان واجد شرایط باید در هنگام تکمیل فرم ثبت نام، در قسمت سهمیه ها، سهمیه بهیاران را انتخاب نمایند. وارد کردن استان خدمت در استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری 1403 حائز اهمیت است.

داوطلبان باید مدارک و گواهی اشتغال خود را از محل خدمت دریافت کرده و در هنگام ثبت نام به دانشگاه محل قبولی خود ارائه دهند. در صورتی که مدرک به دانشگاه تحویل داده نشود، قبولی فرد لغو خواهد شد.

داوطلبانی که مدرک دیپلم بهیاری داشته باشند و در کنکور تجربی شرکت کنند، در جلسه آزمون یک دفترچه مجزا نیز در اختیارشان قرار می‌گیرد که ضریب چهار داشته و در قبولی رشته های پرستاری، اتاق عمل و هوشبری با سهمیه بهیاری به صورت قطعی اعمال اثر می‌کند.

توجه داشته باشید که کسب حداقل 70 درصد از نمره آخرین نفر پذیرفته شده در گزینش آزاد از مهم ترین شرایط استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳ می باشد.

 نکات مهم در مورد استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری

✅استان محل خدمت داوطلب استان بومی محسوب شده و امکان انتخاب کدرشته محل های دیگر استان ها وجود ندارد. در غیر این صورت قبولی داوطلب تعلیق خواهد شد.

✅طول دوره تحصیل مانند سایر دوره های کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می باشد و طبق آیین نامه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی تعیین خواهد شد.

✅درس های گذرانده شده در دوره بهیاری مشمول معادل سازی نمی شود و دانشجو بایستی تمام واحدهای ارائه شده در رشته قبولی خود را بگذراند.

مشاوره استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳

داوطلبان کنکور سراسری که سهمیه بهیاری دارند، در صورت واجد شرایط بودن می توانند از سهمیه خود استفاده کرده و در یکی از رشته های پرستاری، اتاق عمل و هوشبری پذیرفته شوند.

چنانچه هرگونه سوال و یا ابهامی برای تان وجود دارد و یا در فرایند ثبت نام کنکور سراسری و استفاده از سهمیه با مشکلی مواجه شده اید، می توانید با مشاوران تحصیلی صحبت‌ کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. متخصصان مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل کو در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری تان کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه سهمیه بهیاری کنکور سراسری ۱۴۰۳ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگیرید.

سوالات متداول

  1. چه افرادی مشمول استفاده از سهمیه بهیاران کنکور سراسری 1402 هستند؟

    داوطلبانی که مدرک بهیاری داشته و حداقل سه سال خدمت کرده باشند، می توانند از این سهمیه استفاده کنند. سایر شرایط در متن مقاله آورده شده است.

  2. آیا سهمیه بهیاران کنکور سراسری ۱۴۰۳ حذف شده است؟

    خیر این سهمیه حذف نشده و داوطلبان واجد شرایط همچنان می توانند از آن استفاده کنند.

  3. شرایط استفاده از سهمیه بهیاری در کنکور سراسری چیست؟

    به شرایط استفاده از این سهمیه به طور کامل در متن مقاله اشاره شده است.

    منبع: سهمیه بهیاران کنکور سراسری

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ یکی از سوالات پرتکرار پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد است که قصد ثبت نام و ادامه تحصیل در این دانشگاه را دارند. هزینه تحصیل در دانشگاه آزاد نسبتا بالاست و به همین دلیل دانشجویان باید به طور کامل از میزان شهریه اطلاع داشته باشند و بر این اساس برای ادامه تحصیل و ثبت نام تصمیم گیری کنند تا در طول تحصیل با مشکل مواجه نشوند. با توجه به اهمیت شهریه دانشگاه آزاد در این مطلب به بررسی کامل نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی 1402-1403 خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

دانشگاه آزاد یکی از دوره های شهریه پرداز است که تمامی دانشجویان باید در هر ترم تحصیلی شهریه آن را پرداخت کنند. شهریه دانشگاه آزاد به دو بخش ثابت و متغیر تقسیم می‌شود. هر ساله شهریه دانشگاه نسبت به سال گذشته با اندکی افزایش قیمت مواجه می‌شود.

دانشجویان جدید الورود برای ثبت نام در دانشگاه باید از نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی اطلاع داشته باشند و بر این اساس برای نام نویسی و ادامه تحصیل در دانشگاه تصمیم گیری نمایند. در ادامه این مطلب به بررسی کامل نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی 1402-1403 می‌پردازیم.

شهریه ثابت و متغیر دانشگاه آزاد

همانطور که گفته شد شهریه دانشگاه آزاد به دو بخش ثابت و متغیر تقسیم می‌شود و دانشجویان باید هر یک را در زمان مشخصی پرداخت نمایند. شهریه ثابت همانطور که از نام آن پیداست مبلغ ثابت و مشخصی می‌باشد که در طول دوران تحصیل دانشجو تغییری نمی‌کند و افزایش قیمت بر آن اعمال نمی‌شود. هزینه شهریه ثابت را باید قبل از انتخاب رشته پرداخت کرد تا سایت اجازه اخذ واحد را به دانشجو بدهد.

شهریه متغیر نیز شهریه ای است که پس از انتخاب واحد بر با توجه به تعداد واحدها و نظری یا عمل بودن دروس تعیین می‌شود و در هر ترم تحصیلی متفاوت است. شهریه متغیر را باید در پایان ترم تحصیلی و قبل از دریافت کارت ورود به جلسه پرداخت کرد و در غیر این صورت اجازه شرکت در امتحان به دانشجو داده نمی‌شود. پرداخت نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در سایت آموزشیار می‌باشد.

لیست شهریه دانشگاه آزاد در مقاطع مختلف

دانشگاه آزاد در هرم تحصیلی از دانشجویان خود هزینه ای را با عنوان شهریه دریافت می‌کند. میزان شهریه دانشگاه آزاد نسبت به سایر دوره های دانشگاهی بیشتر است. (البته شهریه دوره‌های پردیس خودگردان از دانشگاه آزاد بیشتر می‌باشد)

شهریه دانشگاه آزاد هر ساله در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد. نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی هنوز به طور دقیق مشخص نشده است. به منظور کسب اطلاع شما عزیزان در ادامه شهریه دانشگاه آزاد مقاطع مختلف در سال گذشته را آورده ایم. این مبلع در سال جدید افزایش خواهد یافت.

شهریه دانشگاه آزاد در مقطع کاردانی

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در این مقطع تحصیلی به شرح زیر می‌باشد.

رشتهشهریه (تومان)
رشته های علوم پزشکی7 الی 8 میلیون
رشته های علوم انسانی2 الی 3 میلیون و 500 هزار تومان
رشته های علوم پایه3 میلیون و 800 تا 4 ملیون و 500 هزار تومان
رشته های فنی مهندسی3 میلیون تا 4 میلیون و 600 هزار تومان
رشته های هنر3 میلیون تا 3 میلیون و 800 هزار تومان

شهریه دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در این مقطع تحصیلی به شرح زیر می‌باشد.

رشتهشهریه
رشته های علوم پزشکیکارشناسی پیوسته 8 میلیون تا 9 میلیون و 200 هزار تومان
کارشناسی ناپیوسته 6 میلیون و 900 تا 7 میلیون و 500 هزار تومان
رشته های علوم انسانیکارشناسی پیوسته 4 میلیون تا 5 میلیون و 600 هزار تومان
کارشناسی ناپیوسته 8 میلیون تا 11 میلیون و 100 هزار تومان
رشته های علوم پایهکارشناسی پیوسته 4 میلیون تا 5 میلیون و 700 هزار تومان
کارشناسی ناپیوسته 4 میلیون تا 5 میلیون
رشته های فنی مهندسیکارشناسی پیوسته 4 میلیون و 100 هزار تومان تا 6 میلیون و 700 هزار تومان
کارشناسی ناپیوسته 3 میلیون و 800 هزار تومان تا 5 میلیون
رشته های هنرکارشناسی پیوسته 3 میلیون و 800 هزار تومان تا 4 میلیون و 600 هزار تومان
کارشناسی ناپیوسته 3 میلیون و 500 هزار تومان تا 4 میلیون و 200 هزار تومان

هزینه دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی ارشد

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در این مقطع تحصیلی به شرح زیر می‌باشد.

رشتهشهریه (تومان)
رشته های علوم پزشکی12 تا 16 میلیون
رشته های علوم انسانی8 و میلیون 100 تا 11 میلیون و 200 هزار تومان
رشته های علوم پایه10 میلیون و 400 تا 12 میلیون 200 هزار تومان
رشته های فنی مهندسی9 میلیون و 700 تا 12 میلیون و 400 هزار تومان
رشته های هنر7 میلیون تا 9 میلیون و 800 هزار تومان

شهریه دانشگاه آزاد در مقطع دکتری

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در این مقطع تحصیلی به شرح زیر می‌باشد.

رشتهشهریه (تومان)
رشته های علوم پزشکی18 تا 20 میلیون و 500 هزار تومان
رشته های علوم انسانی16 میلیون و 300 تا 19 میلیون و 100 هزار تومان
رشته های علوم پایه17 میلیون و 100 تا 20 میلیون 600 هزار تومان
رشته های فنی مهندسی18 میلیون و 200 تا 20 میلیون و 100 هزار تومان
رشته های هنر16 میلیون تا 20 میلیون و 200 هزار تومان

نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی |‌ شهریه دانشجویان مهمان دانشگاه آزاد

دانشجویانی که به صورت مهمان در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد مشغول تحصیل می‌شوند نیز باید شهریه دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویان مهمان باید شهریه ترم تحصیلی خود را به دانشگاه مقصد پرداخت نمایند. دانشجویان مهمان علاوه بر شهریه بایستی هزینه انتقال را نیز پرداخت کنند. این مبلغ باید به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد پرداخت شود.

دانشجویان مهمان رشته های پزشکی (علوم پایه و فیزیوپاتولوژی) باید شهریه ثابت را به دانشگاه مبدا و شهریه متغیر را به دانشگاه مقصد بپردازند. در مقاطع کارورزی و کارآموزی بایستی شهریه متغیر و ۷۵ درصد شهریه ثابت به دانشگاه مقصد پرداخت شود. ۲۵ درصد باقی مانده از شهریه ثابت به دانشگاه مبدا تعلق می‌گیرد.

دانشجویان مهمان در تمام مقاطع و رشته های تحصیلی بایستی ۵۹ درصد شهریه ثابت و متغیر و هزینه جبرانی را به دانشگاه مبدا پرداخت نمایند.

نحوه پرداخت شهریه دانشگاه آزاد در سایت آموزشیار

دانشجویان دانشگاه آزاد باید در هر ترم تحصیلی شهریه خود را بپرازند تا بتوانند انتخاب واحد کرده و در امتحانات نهایی شرکت نمایند. با توجه به اهمیت بسیار زیاد پرداخت شهریه در دریافت خدمت از دانشگاه آزاد، دانشجویان باید از نحوه پرداخت شهریه اطلاع کامل داشته باشند. برای پرداخت نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد اسلامی باید به سایت آموزشیار مراجعه کرده و طبق مراحل زیر عمل کنید.

1️⃣از طریق آدرس edu.iau.ac.ir وارد سایت آموزشیار دانشگاه آزاد شوید و بر روی گزینه دانشجو کلیک کنید.

2️⃣در پنجره باز شده گزینه پرداخت و سایر خدمات آموزشی را انتخاب نمایید.

3️⃣قوانین را تایید کرده و گزینه تایید مطلب و ورود به سیستم را انتخاب کنید.

4️⃣مجددا تیک گزینه مطالعه قوانین را فعال کرده و روی گزینه تایید مطلب و ورود به سیستم کلیک کنید.

5️⃣نام کاربری، رمز عبور، کد امنیتی را وارد کرده و گزینه ورود به سیستم را انتخاب کنید.

6️⃣رمزی که به تلفن همراه تان ارسال شده است را در کادر وارد کرده و گزینه تایید را بفشارید.

7️⃣در صفحه شخصی خود از منوی سمت راست گزینه ثبت نام دروس دانشجو کلیک کرده و سپس گزینه مدیریت پرداخت ها را کلیک نمایید.

8️⃣در صفحه جدید گزینه پرداخت الکترونیکی شهریه را از پایین صفحه انتخاب کنید.

9️⃣یکی از درگاه های پرداخت را انتخاب کرده و گزینه ادامه را بفشارید.

شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳ یکی از سوالات بسیار مهم و پرتکرار پذیرفته شدگان این دانشگاه می‌باشد. دانشگاه آزاد شهریه نسبتا بالایی دارد و در صورت عدم آگاهی از مبلغ دقیق شهریه و افزایش قیمت آن ممکن است دانشجویان در طول دوران تحصیل با مشکل مواجه شوند. به همین دلیل بهتر است که قبل از تصمیم گیری برای ثبت نام اطلاعات کافی در این زمینه کسب نمایید. در این مطلب به بررسی کامل شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 1402-1403 خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

 منبع: شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳

دانشگاه آزاد یکی از دوره های دانشگاهی بسیار محبوب و پرمتقاضی در بین داوطلبان کنکور تمامی مقاطع است. این دانشگاه بیشترین تعداد دانشجو را در کشور دارد و در تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو پذیرش می‌کند. 

دانشگاه آزاد یکی از دوره های شهریه پرداز است و می‌توان گفت که بین تمامی دوره های شهریه پرداز بیشترین میزان شهریه را دارد. با توجه به سنگین بودن شهریه این دانشگاه بهتر است که دانشجویان جدیدالورود قبل از اقدام برای ثبت نام از شهریه دانشگاه مطلع شوند و بر این اساس تصمیم گیری کنند. شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد به شرح جدول زیر است. 

رشته مبلغ
علوم پزشکی 14 میلیون تومان تا 15 میلیون 900 هزار تومان
علوم انسانی 9 میلیون تومان تا 10 میلیون و 850 هزار تومان
فنی مهندسی 8 میلیون 750 هزار تومان تا 10 میلیون 400 هزار تومان
علوم پایه 8 میلیون و 900 هزار تومان تا 9 میلیون و 800 هزار تومان
هنر 8 میلیون تومان تا 10 میلیون و 250 هزار تومان

بر اساس اطلاعیه های منتشر شده در سال جدید شهریه متغییر دانشجویان ورودی سال های گذشته در حدود 20 درصد افزایش می‌یابد. 

شهریه دانشجویان جدیدالورود نیز نسبت به سال گذشته 20 تا 25 درصد افزایش قیمت خواهد داشت. 

دانشجویان ورودی جدید باید علاوه بر پرداخت شهریه در ترم اول هزینه خدمات آموزشی و بیمه را نیز پرداخت کنند که در مجموع در حدود 200 هزار تومان خواهد بود. 

مبالغ گفته شده تقریبی است چراکه شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳ هنوز اعلام نشده است. به محض اطلاع رسانی در این قسمت بروزرسانی خواهد شد. 

 

نحوه محاسبه شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

دانشجویان دانشگاه آزاد باید توجه داشته باشند که شهریه متغیر در هر ترم تحصیلی متفاوت است چراکه بر اساس تعداد واحدهای انتخابی دانشجو در آن ترم مشخص می‌شود. برای محاسبه شهریه متغیر خود در ترم تحصیلی می‌توانید بر اساس فرمول نیز عمل کنید. 

شهریه متغیر: بدهی قبلی + تمام شهریه ثابت + 35% شهریه ثابت

دانشجویان برای اطلاع از شهریه متغیر باید پس از انتخاب واحد به سایت آموزشیار مراجعه کرده و با کلیک بر روی گزینه “وضعیت نهایی مالی دانشجو“ مبلغ دقیق محسابه شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد به عنوان شهریه متغیر را مشاهده کنند. مهلت پرداخت شهریه متغیر تا قبل از دریافت کارت ورود به جلسه و مهلت پرداخت شهریه ثابت تا قبل از انتخاب واحد می‌باشد. 

علاوه بر این دانشجویان این دانشگاه باید بدانند که امکان دریافت وام نیز برای دانشجویان وجود دارد. همچنین دانشجویان واجد شرایط مانند دانشجویان ممتاز، کسب رتبه در المپیادهای مختلف، کم درآمد، دارای بیماری های خاص و… مشمول تخفیف شهریه شده و می‌توانند هزینه تحصیل خود را کاهش دهند. 

 

مشاوره شهریه دانشگاه آزاد

شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد مانند سایر مقاطع تحصیلی این دانشگاه در هر سال در حدود تا 25 درصد افزایش می‌یابد. علاوه بر این دانشجویان ارشد در پایان تحصیل نیز باید هزینه مجزایی را برای پایان نامه پرداخت نمایند. 

داوطلبانی که موفق به کسب قبولی در دانشگاه های سراسری و آزاد نشده اند، می‌توانند شانس خود را برای قبولی در سایر دوره های دانشگاهی همچون پیام نور امتحان کنند. این دانشگاه ها شهریه کمتری داشته و با سهولت بیشتری نیز دانشجو پذیرش می‌کنند. 

چنانچه هرگونه سوال و یا ابهامی در زمینه شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برای تان وجود دارد و یا در نحوه پرداخت شهریه با مشکلی مواجه شده اید، می‌توانید با مشاوران تحصیلی صحبت کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. متخصصان مرکز  مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل کو در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری‌تان کنند.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه شهریه کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

  1. شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳ چقدر است؟

    شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در رشته مختلف با یکدیگر متفاوت هستند که در متن به طور کامل به آن ها اشاره شده است. 

  2. آیا شهریه ارشد دانشگاه آزاد در سال جدید بیشتر خواهد شد؟

    بله هر ساله دانشگاه آزاد در حدود 20 تا 25 درصد افزایش قیمت بر شهریه ها اعمال می‌کند. 

  3. آیا امکان دریافت وام از دانشگاه آزاد نیز وجود دارد؟

    بله دانشجویان ارشد دانشگاه آزاد می‌توانند در صورت واجد شرایط بودن اقدام به دریافت وام از این دانشگاه کنند. 

    منبع: شهریه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد