قبول نشدن در کنکور سراسری ۱۴۰۳ یکی از اتفاقات ناخوشایند برای داوطلبانی است که یک سال برای کنکور تلاش کرده اند و در نهایت موفق به قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظر خود نشده اند. پس از عدم قبولی در کنکور داوطلبان می توانند از راهکارهای دیگر برای پذیرش در دانشگاه استفاده نمایند. در این مطلب به بررسی کامل قبول نشدن در کنکور سراسری ۱۴۰۳ خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با مشاوران تحصیلی مجموعه دانتل کو مشورت نمایید.
فهرست مطالب
کنکور سراسری یک رقابت سخت است که داوطلبان زیادی هر ساله در آن شرکت می کنند. پس از اعلام نتایج انتخاب رشته کنکور، داوطلبان زیادی با عبارت مردود در کارنامه خود مواجه می شوند که این به معنای قبول نشدن در کنکور سراسری 1403 می باشد.
پس از عدم قبولی در کنکور داوطلبان احساس ناامیدی زیادی را تجربه می کنند و بعضی از داوطلبان نیز فکر می کنند که دیگر هیچ راهی برای قبولی نخواهند داشت. مدتی پس از انتشار کارنامه نهایی، کارنامه سبز منتشر می شود که بر اساس آن می توانید از رتبه قبولی خود با آخرین رتبه فرد پذیرفته شده مطلع شوید.
همچنین اگر رتبه لازم برای قبولی در اولویت های بعدی خود را دارید نیز می توانید برای پذیرش در آن ها درخواست دهید. راهکارهای دیگری نیز برای پذیرش در دانشگاه پس از عدم قبولی در کنکور ۱۴۰۳ وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
بخوانید: اگر دانشگاه سراسری قبول شوم و نروم
تقریبا یک ماه پس از انتخاب رشته کنکور سراسری، نتایج انتخاب رشته که نتایج نهایی نیز می باشد منتشر شده و وضعیت قبولی یا عدم قبولی داوطلبان را مشخص می کند. اعلام نتایج نهایی از طریق سایت سنجش می باشد و در آن کارنامه ای منتشر می شود که رتبه و تراز داوطلب و وضعیت قبولی یا قبول نشدن در کنکور سراسری 1403 درج می شود.
به طور معمول داوطلبانی که با مشورت و کمک گرفتن از مشاوران و کارشناسان تحصیلی انتخاب رشته کرده اند، در کنکور قبول شده و می توانند به تحصیل در دانشگاه بپردازند. اما داوطلبانی که بدون اطلاع از تناسب رتبه و تراز خود با دانشگاه مورد نظر انتخاب رشته کرده اند، بیشتر با عدم قبولی مواجه می شوند. در صورتی که پس از انتشار کارنامه سبز قصد درخواست برای بررسی اولویت های بعدی خود را دارید، می توانید با کارشناسان مجموعه دانتل کو مشورت نمایید.
جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی این عبارت