منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴

منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴ کدام اند؟ بایستی در وهله اول از سرفصل ها و منابع مطالعاتی این آزمون مطلع شوند، چراکه منبع مناسب تا حدود زیادی داوطلب را به رتبه ایده آلش نزدیک خواهد کرد. با توجه به اهمیت منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در ادامه منابع کنکور کارشناسی ارشد این رشته را معرفی کرده ایم. تمامی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 1404 می‌توانند برای دریافت مشاوره با مشاوران مرکز مشاوره دانتل تماس حاصل بفرمایند.


فهرست مطالب

  • منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴
    • گرایش های ارشد صنایع غذایی
    • سرفصل های کنکور ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۴
    • منابع ریاضیات
    • منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی
    • منابع میکروبیولوژی مواد غذایی
    • منابع لبنیات
    • منابع ارشد مواد غذایی | قند
    • منابع روغن
    • منابع کنکور ارشد مواد غذایی | غلات
    • منابع اصول نگهداری مواد غذایی
    • منابع اصول طراحی کارخانجات
    • منابع اصول مهندسی صنایع غذایی
    • منابع زبان تخصصی
    • مشاوره منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی 1404
    • سوالات متداول

منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴

در این قسمت از مقاله برای هرکدام از سرفصل های امتحانی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، منابعی را معرفی کرده ایم. منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴ از بهترین منابع موجود در بازار هستند که داوطلبان می‌توانند نسبت به تهیه آن اقدام کنند.


بخوانید: منابع کنکور ارشد



گرایش های ارشد صنایع غذایی

مجموعه امتحانی علوم و مهندسی صنایع غذایی در آزمون کارشناسی ارشد شامل چهار گرایش است که هر چهار گرایش در یک کد  ضریب دسته بندی شده اند، بدین معنا که سرفصل های امتحانی در هر چهار گرایش دارای ضرایب برابری هستند.

گرایش های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی به شرح موارد زیر می‌باشد.

  • گرایش صنایع غذایی 
  • گرایش شیمی مواد غذایی
  • گرایش زیست فناوری مواد غذایی 
  • گرایش فناوری مواد غذایی


سرفصل های کنکور ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۴

همانطورکه اشاره کردیم منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی اهمیت بالایی برخوردار است و داوطلبان جهت تهیه منابع بایستی که از سرفصل های این آزمون مطلع باشند. سرفصل ها و منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴ همراه با تعداد سوالات به شرح موارد زیر می‌باشد:

دروس امتحانیضریبتعداد سوال

زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی)230 سوال

ریاضیات220 سوال

شیمی مواد غدایی220 سوال

میکروبیولوژی مواد غذایی220 سوال

تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، اصول نگهداری)440 سوال

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی220 سوال

بخوانید: دفترچه ثبت نام کنکور ارشد



منابع ریاضیات

از مواد آزمون درس زمین شناسی، است که داوطلبان می‌توانند از منابع ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۴ پیشنهادی زیر برای مطالعه این درس استفاده کنند.

  • ریاضی عمومی | به تالیف فرزین حاجی جمشیدی از انتشارات تاخ.
  • حساب دیفرانسیل و انتگرال | به تالیف لوئیس لیتهلد، سیامک کاظمی و مهدی بهزاد از انتشارات فاطمی.
  • ریاضیات | به تالیف خالد احمدالی، زیر نظر عبدالحسین هورفر از انتشارات شهرآب، آینده سازان.
  • حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی | به تالیف جورج برینتن توماس، راس فینی از انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. 
  • ریاضی عمومی | به تالیف مسعود نیکوکار از انتشارات آزاده.
  • حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی | به تالیف ریچارد سیلورمن | به ترجمه علی اکبر عالم زاده از انتشارات علمی و فنی.


منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی

  • شیمی موادغذایی | به تالیف میرمنوچهر حامدی از انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
  • شیمی مواد غذایی | به تالیف دکتر حسن فاطمی از انتشارات شرکت سهامی انتشار. 
  • مبانی شیمی مواد غذایی | به تالیف جان دمان | به ترجمه بابک قنبرزاده از انتشارات آییژ.
  • کنترل کیفی و آزمایش های شیمیایی مواد غذایی | به تالیف دکتر پروانه از انتشارات دانشگاه تهران.


منابع میکروبیولوژی مواد غذایی

از مواد آزمون درس میکروبیولوژی مواد غذایی، است که داوطلبان می‌توانند از منابع کنکور ارشد صنایع غذایی ۱۴۰۴ پیشنهادی زیر برای مطالعه این درس استفاده کنند.

  • میکروبیولوژی مواد غذایی | به تالیف موریس ماس، آدامز | به ترجمه سید علی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک از انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد .
  • میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن | به تالیف جیمزمانرو جی | به ترجمه علی مرتضوی و ضیاء الحق از انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. 
  • میکروب های بیماری زا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی | به تالیف ودود رضوپلر از انتشارات دانشگاه تهران .
  • اصول بهداشت مواد غذایی | به تالیف نوردهر رکنی از انتشارات دانشگاه تهران.


بخوانید: راهنما ثبت نام کنکور ارشد



منابع لبنیات

از مواد آزمون درس لبنیات است که داوطلبان می‌توانند از منابع کنکور ارشد مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۴ پیشنهادی زیر برای مطالعه این درس استفاده کنند.

  • فناوری های نوین در صنایع شیر | به تالیف آرک رابینسون | به ترجمه محمدرضا کوشکی از انتشارات سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران. 
  • تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | به تالیف علی مرتضوی از انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
  • شیر و فرآورده های آن | به تالیف گیتی کریم از انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
  • دانش و تکنولوژی ماست | به تالیف حبیبی نجفی از انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.


منابع ارشد مواد غذایی | قند

  • تکنولوژی قند و چغندرقند | به ترجمه مسعود فلاحی و همکاران از انتشارات سنبله.
  • کنولوژی قند | به تالیف اسماعیل زاده کناری از انتشارات علوم کشاورزی.


جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی این عبارت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد