سهمیه مناطق کنکور سراسری ۱۴۰۴ عام ترین سهمیه مورد استفاده میباشد که بیشترین و نزدیک به 95 درصد از جمعیت شرکت کنندگان در این سهمیه قرار میگیرند. اما سوالی که وجود دارد این است که این سهمیه منطقه کنکور سراسری بر چه اساسی تعیین میشود و کدام یک از سهمیهمناطق بهتر است، هر داوطلبی که در کنکور سراسری ثبت نام میکند در زمان ثبت نام بایستی در فرم مربوطه نوع سهمیه ای که از آن استفاده میکند را نیز تعیین کند. در ادامه این مقاله به به بررسی تاثیر سهمیه منطقه کنکور سراسری میپردازیم.
فهرست مطالب
سهمیه مناطق کنکور ۱۴۰۳ به صورت کلی تعیین نمیشود و هر یک از داوطلبان با توجه به محل اخذ مدرک تحصیلی خود که در ادامه جزئیات آن را نیز بررسی می کنیم، در یکی از مناطق یعنی سهمیه یک، دو و منطقه سه قرار میگیرند.
مناطقی که تقسیم بندی میشوند در واقع از نظر امکانات بررسی شده و در سه سهمیه جداگانه قرار میگیرند بنابراین به راحتی میتوان نتیجه گرفت تمامی شرکت کنندگان در سراسر کشور از امکانات آموزشی و رفاهی یکسانی برخوردار نیستند بنابراین برای برقراری عدالت و برابری و همینطور توازن سهمیه های مناطق به وجود آمد.
70 درصد از ظرفیت هر کدرشته محلی مختص به داوطلبانی است که در سهمیه منطقه کنکور ۱۴۰۳ شرکت میکنند. حال سوالی که وجود دارد این است که این میزان ظرفیت چگونه بین داوطلبان شرکت کننده در سه سهمیه تقسیم میشود؟ باید گفت ظرفیت هر دانشگاه، با توجه به تعداد شرکت کنندگان هر منطقه برای آن منطقه درنظر گرفته میشود.
بخوانید: راهنما کامل ثبت نام کنکور
مثلا اگر تعداد ظرفیت یک کد رشته محلی 100 نفر باشد و تعداد داوطلبان شرکت کننده در سهمیه مناطق کنکور به ترتیب 20، 50، 30 درصد باشد بدین صورت ظرفیت رشته ها تقسیم میشود که 20 درصد از ظرفیت کل یعنی 100 نفر مختص داوطلبان سهمیه منطقه یک، 50 درصد از ظرفیت کل مختص داوطلبان منطقه دو و 30 درصد از ظرفیت کل مختص داوطلبان منطقه سه خواهد بود.
جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی این عبارت