توضیحات کارنامه کنکور سراسری سال ۱۴۰۴

توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴ از مهم ترین اطلاعات مورد نیاز داوطلبان کنکور است. داوطلبان باید بتوانند کارنامه خود را تحلیل کرده و بر این اساس برای اقدامات بعدی همچون انتخاب رشته آماده شوند. در غیر این صورت داوطلبان به دلیل عدم آگاهی دچار مشکل خواهند شد. در این مطلب به بررسی کامل توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴ خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید.


فهرست مطالب

  • توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴
    • مشخصات ثبت نامی
    • سهمیه اعمالی در کارنامه کنکور سراسری 
    • وضعیت مجاز بودن انتخاب رشته
    • توضیحات کارنامه کنکور سراسری 1404 | وضعیت علمی
    • سایر توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴ 
    • سوالات متداول

توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴

داوطلبانی که در کنکور سراسری شرکت کرده اند، در حدود یک ماه پس از برگزاری کنکور نتایج اولیه کنکور خود را دریافت خواهند کرد و از این طریق متوجه عملکرد خود در جلسه آزمون خواهند شد و می توانند بر اساس اطلاعات مندرج در کارنامه کنکور سراسری برای انتخاب رشته اقدام نمایند. 

داوطلبان در ابتدا کارنامه کنکور سراسری دریافت می کنند که در آن نمرات خام درج شده است. پس از برگزاری هر دو نوبت آزمون نیز کارنامه ملاک عمل انتخاب رشته منتشر می شود که رتبه و تراز داوطلبان در آن درج شده و با توجه به آن می توان انتخاب رشته کرد.

این کارنامه برای تمامی دوره های دانشگاهی روزانه، شبانه، آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان کاربرد دارد و کارنامه مجزایی برای دروه های دانشگاهی دیگر منتشر نخواهد شد. داوطلبان باید از توضیحات کارنامه کنکور سراسری 1404 اطلاع دقیق داشته باشند تا با مشکلی در این زمینه مواجه نشوند.

در کارنامه اولیه کنکور سراسری اطلاعات ثبت نامی داوطلبان، گروه آزمایشی، وضعیت علمی داوطلب و وضعیت مجاز بودن به انتخاب رشته درج شده است. در ادامه به بررسی توضیحات کارنامه کنکور خواهیم پرداخت. 


بخوانید: انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۴



مشخصات ثبت نامی

در بالای کارنامه کنکور سراسری ، اطلاعات ثبت نامی داوطلبان درج شده است. در کارنامه اولیه می توان اطلاعاتی همچون شماره پرونده، نام و نام خانوادگی داوطلب، سال تولد، سهمیه، وضعیت معلولیت و اطلاعات تحصیلی را مشاهده کرد. 

همچنین در این قسمت توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴  می توان وضعیت علاقه مندی به ثبت نام رشته های غیرانتفاعی و پیام نور اشاره کرد. داوطلبان باید در زمان ثبت نام کارت اعتباری مربوط به این دوره ها را خریداری کرده باشند و در غیر این صورت در این قسمت کارنامه با عبارت خیر مواجه خواهند شد. البته می توان مجددا در زمان دریافت کارنامه نسبت به خرید کارت اعتباری گزینش دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی اقدام کرد. 


بخوانید: نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۴



سهمیه اعمالی در کارنامه کنکور سراسری 

در قسمت بعدی توضیحات کارنامه کنکور سراسری 1404 اطلاعات مربوط به سهمیه متقاضیان درج شده است. داوطلبان می توانند از سهمیه های مناطق (منطقه ۱، ۲ و ۳) و سهمیه ایثارگران ۵ درصد و ۲۵ درصد و سهمیه شهدا استفاده نمایند. علاوه بر این سهمیه کارمندان و بهیاران نیز در کنکور سراسری قابل استفاده می باشد.


وضعیت مجاز بودن انتخاب رشته

داوطلبان با توجه به رتبه و ترازی که کسب کرده اند، مجاز به انتخاب رشته در دوره های مختلف خواهند شد. در این قسمت توضیحات کارنامه کنکور سراسری در ابتدای هر دوره دانشگاهی عنوان مجاز و یا غیر مجاز درج می شود. در صورت مشاهده گزینه مجاز یعنی می توانید در آن دوره انتخاب رشته انجام دهید. 


بخوانید: زمان اعلام نتایج انتخاب رشته کنکور



توضیحات کارنامه کنکور سراسری 1404 | وضعیت علمی

در این قسمت کارنامه کنکور سراسری نیز نمره و رتبه داوطلبان درج می شود که ملاک و معیار انتخاب رشته نیز محسوب می شود. نمره کل یا تراز با توجه به ضریب هر درس و تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی محسابه می شود. توجه داشته باشید که هر چه قدر تراز در کارنامه کنکور سراسری بالاتر باشد بهتر است و شانس پذیرش در رشته ها و دانشگاه های برتر را خواهید داشت. 

در قسمت بعدی کارنامه کنکور سراسری نیز رتبه کشوری و رتبه در سهمیه درج می شود. رتبه کشوری بدون در نظر گرفتن سهمیه محسابه می شود اما با این حال ملاک انتخاب رشته رتبه در سهمیه می باشد. رتبه بر عکس تراز است و هرچه پایین تر باشد بهتر است. در آخرین ستون نیز آخرین رتبه مجاز به انتخاب رشته در هر دوره درج شده است. 


بخوانید: نمره خام کنکور سراسری ۱۴۰۴



سایر توضیحات کارنامه کنکور سراسری ۱۴۰۴ 

در کارنامه کنکور سراسری بخش های دیگری نیز وجود دارند که داوطلبان باید از آن اطلاع داشته باشند. سایر توضیحات کارنامه کنکور سراسری 1404 به شرح موارد زیر می باشد. 


نمرات اکتسابی

این بخش کارنامه کنکور سراسری به درصد اکتسابی هر یک از دروس اختصاص دارد. این نمرات با توجه به فرمول محسابه نمرات مثبت و منفی محاسبه شده و در کارنامه کنکور سراسری قرار می گیرد. نمرات اکتسابی در نهایت با در نظر گرفتن دیگر موارد، رتبه و تراز داوطلب را تعیین خواهند کرد. 

جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی این عبارت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد